Professioneel autopoetsbedrijf Velp

Autopoetsbedrijf Velp? Een auto poetsen kan op verschillende manieren. Met een emmer sop of in de wasstraat bent u snel klaar, maar ontstaan ook zichtbare waskrasjes. Vindt u dit jammer? Auto Detailing Velp is een professioneel autopoetsbedrijf in regio Velp. Vanuit Velp staat ons team vakkundige auto experts klaar voor een reiniging waarmee uw auto weer brandschoon en brandnieuw is.

car-detailing-elst-poetsen-van-sportwagens-uit-het-hogere-segment-in-arnhem-en-Elst

Autopoetsbedrijf Velp

Geen detail zien we over h et hoofd, want ons autopoetsbedrijf met klanten in Velp werkt voor auto-eigenaren die extreem trots zijn op hun auto. Wij zijn dat ook op ons werk, omdat we voor elk materiaal van leder tot velg, van band tot lak, de juiste gespecialiseerde middelen hebben. Vol trots presenteren wij uw auto die er nieuwer dan nieuw uitziet na een professionele autopoetsbeurt bij autopoetsbedrijf Auto Detailing Velp. Tot in detail polijsten we uw lak en repareren we eventueel kleine lakschades.

Detail pakket in Velp van autopoetsbedrijf Auto Detailing Velp

Omdat Auto Detailing Velp zoveel verschillende opties en mogelijkheden heeft tot het reinigen van uw auto hebben we het u gemakkelijk gemaakt met een vaste prijs voor het Detail pakket. Dit pakket bestaat uit:

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in lakverzegeling van uw nieuwe auto. Vocht en vuil hecht nauwelijks meer aan het behandelde oppervlak, waardoor uw lak als nieuw blijft! Voor elk materiaal, (leder, velg, dashboard, wiel of lak) hebben wij het juiste gespecialiseerde middel.

Autopoetsbedrijf Velp. Kom vandaag nog langs in Velp en maak een afspraak

Om maatwerk te kunnen bieden, zien we u het liefst langskomen in Velp met uw auto. Zo kunnen we precies zien wat we voor u en uw auto kunnen betekenen en ter plekke eventueel meerwerk afspreken. Wij zien u graag en bekijken uw auto vrijblijvend. Mogen wij uw auto opnieuw krasvrij en in perfecte staat afleveren? Ga voor het beste resultaat, ga naar Auto Detailing Elst!

Over Ons

Autopoetsbedrijf Nijmegen Arnhem

Autopoetsbedrijf Velp

Auto Detailing Velp is een jong en klein High-end specialist in carcleanig en detailing. Er zijn verschillende opties mogelijk tot het reinigen van uw auto. Zo is er bijvoorbeeld het

DETAIL PAKKET:

 • Het wassen van de auto met speciale shampoo en daarna het drogen van de auto.
 • Het reinigen van de velgen en wielkasten.
 • Reinigen van de lak met speciale klei om hardnekkige vervuiling weg te halen.
 • Het polijsten van de lak met een roterende machine zodat swirls (krasjes van bv een harde borstel of wasstraat) verdwijnen.
 • Het reinigen van de ramen, van binnen en van buiten.
 • Het behandelen van de lak met geselecteerde wax.
 • Reinigen en op kleur brengen van de banden met of zonder glans.
 • Reinigen en op kleur brengen van de kunststof delen.
 • Waxen of sealen van de velgen zodat remslijpsel minder goed kan hechten.
 • Behandelen van de laklaag met een speciale wax die de lak geheel afdicht en beschermd tegen invloeden van buiten af.
 • Zorgvuldig stofzuigen en reinigen van interieur en kofferruimte,waarbij lichte vervuiling wordt verwijderd.
 • Het dashboard word gereinigd en behandeld met glanzend of matte dressing.
 • Evt. meerwerk kan ter plaatse worden afgesproken.